Nyheter – december 2020

Sommarhälsning till alla medlemmar!

Publicerad torsdag 2 jul 2020, 14:18

NYHETERDenna sommarhälsning har skickats som mejl till alla medlemmar. Kolla din "skräppost" om du inte har fått det i din inkorg

Till alla medlemmar i Föreningen Bohus-Malmön

En varm sommarhälsning skickar vi i styrelsen till er alla så här efter helgen och årets ljusaste dag.
Det blev en annorlunda midsommar för många. Inte minst för alla oss som brukar gå till Folkets park. Det var med stor saknad som man lyssnade på små grodorna, jungfru skär, så går vi runt ….. på radio istället för som annars live med Anders och en fullsatt park av skrattande dansande barn och vuxna, blomsterskrudade ungdomar och chokladhjulets smatter. En nubbevisa kunde man dock höra från trädgårdarna och vädret var fantastiskt även om som alltid lite oförutsägbart. Åskskuren som kom hade nog ingen av oss räknat med. Inte ens SMHI eller YR. Regnet på söndagen var dock mycket efterlängtat för prunkande trädgårdar.

Att det blir en annorlunda sommar kändes också när man köade utanför COOP och Malmöns Fisk. Begränsat antal i butikerna samt även ”ordningsvakt” hade fördömligt installerats. Att hjälpas åt att följa rekommendationer och inte minst att fortsätta handla hos vår lokala butiker är en viktig del för att visa både lojalitet men framförallt att ge möjlighet att behålla denna fantastiska service på vår ö.

Som ni läst i årets Informationshäfte utlovades en kontinuerlig dialog via utskick och Hemsida vad avser sommarens aktiviteter.

 • Simskolan
  Anmälningarna har börjat och vi uppmanar alla föräldrar att skicka in anmälningsavgiften så att vi vet hur många det blir.
 • Malmö golfen
  Genomförs som vanligt av Bertil och Stefan Blomsterberg, men med något annorlunda upplägg på avslutningen. Se utskick samt information på hemsidan.
 • Malmönloppet
  Tävlingen kommer ej att hållas. Banan kommer dock att sättas upp så att alla som vill, både barn och vuxna, kan träningsspringa under en vecka från mån 13 till sön 19 juli.
 • Sommar Jympan i Folkets park v 28-31
  Genomförs men med begränsat antal deltagare (50) . Är man medlem har man förtur och tränar avgiftsfritt. Ytterligare information sätts upp på anslagstavlor samt på hemsidan under v 26-27.
  Tag gärna möjligheten att träna på Utegymmet i Kattesand. Bättre utsikt kan man inte få när man tränar.
 • För övriga aktiviteter se Informationshäftet och hemsidan.
 • Årsmötet måndagen den 20 juli kommer att genomföras på Pensionatet men med begränsat antal deltagare. En medlem per familj. Möjlighet till digital medverkan håller också på att undersökas. Vi uppmanar också föreningens medlemmar att skicka in motioner till styrelsen. Det går att göra direkt till någon i styrelsen eller via hemsidan.

  För mer information se kontinuerligt på Hemsidan https://bohus-malmon.org/

Vi önskar er alla en fortsatt härlig sommar och låt oss vara rädda om varandra!!

Sommarhälsning från FBM Styrelse via Mats Rignell (ordf)

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.