Information om Malmöngolfen - genomförs 21 juli!

Det kommer in ett massivt regn under tisdagen som kommer att hålla i sig under hela dagen. Det i kombination med kraftig vind kommer att göra att banan blir både svårspelad och vattendränkt. Vi har i dialog med Sotenäs GK beslutat om att flytta fram MalmönGolfen en vecka, till tisdag den 21 juli.

Mer information kommer,

Bertil o Stefan

MalmönGolfen kommer att genomföras som planerat och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och hur dessa tillämpas på Sotenäs Golfklubb. Sotenäs Golfklubb följer även de rekommendationer som har kommit från Riksidrottsförbundet vad gäller allt utövande av idrott. Notera att vår tävling är inte en utlyst tävling utan att vi har bokat ett antal starttider där spelarna i respektive boll får ta ansvar för hur en golfrunda spelas. Inför golfrundan rekommenderar vi att spelarna ser och lär av följande video https://youtu.be/aR9qXvLGIh8 för hur en golfrunda spelas i dessa mycket speciella tider.

Efterföljande prisutdelning kommer även den att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tid och plats kommer att kommuniceras i samband med publicering av startlistan.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.